→ Feed

Om Wales Guiden

Wales Guiden drivs av Daniel och hans fru Rachel, som ursprungligen kommer från Wales. Wales har över det senaste deceniet varit vårt främsta resmål (1-2 resor per år) och det är med glädje som vi visar upp mitt Wales och den oemotstådliga natur, historia och kultur som Wales har att bjuda på, det är en egentligen en oändlig uppgift!  

Wales guiden föddes av den idén om att dela med oss av våra erfarenheter genom att  ge dig som besökare en virtuell upplevelse av Wales.  Wales är ett stort ämne som kräver mycket arbete och omsorg. Därmed sagt kommer guiden att utvecklas kontinuerligt för att ge er en komplett (?) bild av utbudet.  Wales kan erbjuda fantastiska upplevelser i form av natur, historia och kultur, vi ger er även tips på de praktiska delarna vad gäller resa och boende. Varje resmål beskrivs i ord men även med karta och mängder av bilder. Blogg är placerad i Walesbloggkartan.se!

Vi hoppas att ni får inspiration av vår site och en gång (minst) åker till Wales för att uppleva landet, vi är över tygade att ni får ett “Croeso Cynnes Cymreig” (varm Walsiskt välkomnande).

Kontakta oss gärna i kommentarsfälten på siten eller via mail:

info(at)wales-guiden(punkt)se

Trevlig resa
/Daniel & Rachel

Page last updated on August 18, 2009 at 14:31